به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دکتر سیدموسی خادمی در جلسه شورای اداری استان که با حضور دکتر عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: رسانههای لرستان مجموعهای پرنشاط و همراه هستند که امید میرود با همین روند و کیفیت به کار خود ادامه بدهند.
وی در ادامه با بیان اینکه سفر مسئولان به استان فرصتی برای بهتر شدن عملکرد دستگاهها است و باعث بهینه شدن فضای کار میشود، افزود: همچنین این مهم سبب میشود که تصمیمگیریهای دولت در استانها بهتر اجرایی شوند.
دکتر خادمی بیان کرد: تصمیمگیریهای بالادستی با همان هدف در نقاط محلی اجرایی میشوند و قطعا اثرگذارتر خواهد بود.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه بخش عمدهای از کار برعهده دستگاههای نظارتی است و روند اجرایی شدن تصمیمها را کنترل میکنند، ادامه داد: آنها بررسی میکنند که آنچه در قوانین آمده در این مناطق پیاده شده یا خیر؛ برای همین وظیفه حساس و سختی دارند.
وی با بیان اینکه در مجموعه دولت و دولتها هیچ کاری جز آنچه قانون تعیین کرده را نمیتوانند انجام دهند، اضافه کرد: در مقابل، بخش خصوصی هر کاری به غیر از مواردی که قانون منع کرده را میتوانند انجام دهند.
دکتر خادمی تصریح کرد: در بخشهایی گستردگی وظایف دولت کارها را سختتر کرده و احتمال بالا رفتن خطا وجود دارد چراکه عملکرد بیشتر است.
استاندار لرستان بیان کرد: اگر مدیری کار زیادی انجام ندهد و خود را به خطر نیندازد خیلی دچار مشکل نمیشود اما آنهایی که فعالیت بیشتری دارند ممکن است آسیب ببینند.
وی با اشاره به اینکه دستگاههای نظارتی در مرحله خرج حضور دارند و مدیر پیشگیرانه در کنار مدیر باعث میشود تا وی دچار مشکل نشود، ادامه داد: ممکن است به صورت موردی وارد عمل شوند و مستمر در دستگاه حضور ندارند اما وجود ذیحسابان باعث شده تا ارتباط با دستگاه محاسبات بهتر شود؛ چنانچه در استان این شرایط حاکم است.
دکتر خادمی ادامه داد: با توجه به حجم محاسباتی که وجود دارد اگر بتوانیم سیستمی که جایگاهی داشته باشد را پیادهسازی کنیم این روند بهتر خواهد شد.
استاندار لرستان با بیان اینکه گاها از قوانین برداشتهایی میشود، افزود: اگر سیستم مشاوره را به نظاممند تبدیل کنیم این مکانیسم بهتر خواهد شد.
وی به ردیفهای متفرقه در وزارتخانهها نیز اشاره کرد و گفت: توزیع این ردیفها خیلی خوب نیست و باید بر آنها نظارت بیشتری صورت گیرد تا حقوق استانها رعایت شود.
دکتر خادمی خاطرنشان کرد: همچنین در بحث سیل و بحران باید تصمیمهایی گرفته شود مانند دیواره ساحلی روستاها که در روند تعیین، تصویب و جذب اعتبار ممکن است مدت زمان زیادی بگذرد و زمستان فرا برسد و کار خاصی انجام نداد.
استاندار لرستان تصریح کرد: برای این وضعیتها باید حالتهای خاصی تصویب و یا طول دوره تشریفات را در شرایط بحران کم کنیم چراکه ترک تشریفات یا طی شدن عادی آن به صرفه نیست.
وی در پایان با بیان اینکه اینگونه موارد باید جایگزین شوند تا بهتر عمل شود، گفت: خوشبختانه هماکنون نگاه پیشگیرانه در دیوان محاسبات برقرار بوده و عملی مچگیرانه و از نوع برخوردی نیست؛ همچنین دیدگاهی همراه با همکاری و کمک بوده که در تمام سیستم تسری پیدا کرده است.
استاندار لرستان خواستار نظارت بیشتر بر توزیع ردیفهای متفرقه وزارتخانهها شد.
نظر شما